top of page

Amb:   

 

Xavi Francés

Aitor Galisteo Rocher 

Júlia Truyol/Alba Florejachs

Esther López  

Marc Rius/Ricard Farré

 

 

Autor: Joan Yago

Direcció: Israel Solà 

Escenografia i vestuari: Albert Pascual   

Disseny d’il·luminació: Elisenda Rodríguez 

Disseny de so: Josep Sànchez-Rico 

Caracterització: Lucho Soriano 

Construcció d’escenografia: La Calòrica i La Forja del Vallès  

Confecció de vestuari: Albert Pascual  

Fotografia: Alba Lajarín  

Vídeo: Estudi Carmel  

Producció executiva: La Calòrica   

 

Agraïments: Companyia Roberto G. Alonso, Montserrat Nogué, Chelo García, Teo Solà, Enric Gual, Família Omedes Pòrtulas, Família Sànchez Angelats, Albert Rubio, Jordi Llamas, Ona Pla, Pol Méndez, Irene Rodríguez i Pere Sànchez

Es diu Carles Nin Garcia, però la seva tendència a caure de cul a terra li va valer, des de ben petit, el sobrenom de Ninot. Quan avui arribi a casa i intenti explicar a l'Olga què li ha passat, ella li dirà que ja no l'estima.La Rut s'acaba de quedar sense feina i ha decidit aprofitar l'oportunitat per trobar el seu lloc al món. Ha conegut l'Albert, un músic a qui li agrada parlar de coses alegres i que encara pensa que la sort és dels valents.La Poni i la Conxa han passat una llarga temporada al cantó més fosc de la vida, però aquesta tarda han decidit que encara estan a temps d'intentar-ho.I així van passant els dies, sense que s’esdevinguin catàstrofes ni es compleixin les il·lusions.Mentrestant, Dave Hakenberg, un apicultor de Florida, ha entrat plorant en una comissaria per denunciar que els tres milions d'abelles de la seva granja han desaparegut sense deixar rastre.

 

La companyia de teatre independent La Calòrica neix l'any 2010 formada per un grup de llicenciats de l’Institut del Teatre de Barcelona. El seu treball se centra en el paper de l'humor en el tractament de les problemàtiques més serioses. Ha estrenat espectacles com Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (2010, Premis del jurat i del públic al Xè Festival Escènia de Foios, València), l'Editto Bulgaro (2012),Ekstraordinarnyy (2012), La Nau dels Bojos (2013, Premi Adrià Gual de l’Institut del Teatre), BLUF (2014, Premi Quim Masó) i Sobre el fenomen de les feines de merda (2015). 

bottom of page