top of page

Dramatúrgia i direcció: Roc Esquius


Repartiment: 

 

Ricard Farré 

Ivana Miño,

Míriam Tortosa,

i Isidre Montserrat


Banda sonora: Diana Roig, Bernat Mestre i Carles Torregrosa


Postproducció de so: Carles Torregrosa - TDC Estudio


Producció: Anna Juncadella


Comunicació: Núria Deulofeu i Marina Grifell


Disseny gràfic: Muntsa Codina


Fotografia: Kike Rico


Agraïments: Daniele Musio, Roger Orra, Paula Arévalo, Xavi Gardés i Eli Siles

L'obra més vista d'EL CICLÓ 2016 torna al Teatre Tantarantana amb un elenc renovat. Ivana Miño, Míriam Tortosa i Ricard Farré s'incorporen al nou repartiment de Mars Joan i acompanyen a Isidre Montserrat en aquesta nova versió de l'exitosa comèdia de la temporada passada.

Agafaries un bitllet sense tornada direcció als teus somnis? Què faries si els plans de la teva parella l'allunyen de tu? Ets allà on volies ser? Entendries per què algú vol canviar de planeta? El Joan vol agafar el bitllet a Mart, encara que li costi passar per un reality show, i a ell i als del seu voltant els hi tocarà preguntar-s'ho tot.

Mars Joan és una comèdia inspirada en un projecte real: Mars One. Un projecte internacional privat, de l'holandès Bas Lansdorp, que té per objectiu començar un assentament humà del planeta Mart l'any 2026. Per dur-ho a terme, va obrir una convocatòria a tot el món per anar enviant 4 aspirants (2 homes i 2 dones) cada 2 anys, fins arribar a crear una colònia de 24 humans. Més de 200.000 persones s'hi van inscriure, i després de vàries fases eliminatòries, queden els últims 100 candidats entre el què hi ha el català Àngel Jané. Per finançar el projecte, Mars One retransmetrà vàries etapes de selecció final a través d'un seguiment mediàtic mundial (mars-one.com).

La obra más vista de EL CICLÓ 2016 vuelve al Teatro Tantarantana con un elenco renovado. Ivana Miño, Míriam Tortosa y Ricard Farré incorporan al nuevo reparto de Mars Joan y acompañan a Isidre Montserrat en esta nueva versión de la exitosa comedia de la temporada pasada.

Cogerías 1 billete sin retorno en dirección a tus sueños? ¿Qué harías si los planes de tu pareja lo alejan de ti? ¿Estás donde querías estar? Entenderías porqué que alguién quiere cambiar de planeta? Joan quiere coger un billete a Marte, aunque esto le cueste pasar por un reality show, y él y A del su Alrededor les tocará preguntárselo todo.

Mars Joan es una comedia inspirada en un proyecto real: Mars One. Un proyecto internacional privado, del holandés Bas Lansdorp, que tiene por objetivo comenzar un asentamiento humano en el planeta Marte el año 2026. Para llevarlo a cabo, abrió una convocatoria en todo el mundo para ir enviando 4 aspirantes (2 hombres y 2 mujeres) cada 2 años, hasta llegar a crear una colonia de 24 humanos. Más de 200.000 personas se inscribieron, y tras varias fases eliminatorias, quedan los últimos 100 candidatos entre el que se encuentra el catalán Ángel Sánchez. Para financiar el proyecto, Mars One retransmitirá varias etapas de selección final a través de un seguimiento mediático mundial (mars-one.com).

bottom of page