top of page

Onze.nou.CATorze. 1714.

Onze.Nou.CATorze és un musical per a tots els públics que ens farà viatjar fins a l'11 de setembre de l'any 1714. L'obra, que compta amb el segell de la celebració del Tricentenari a Valls i a Catalunya, ens narra el viatge que fa l'Otger, un adolescent de catorze anys, cap a les darreres hores del setge de Barcelona. El jove es veu involucrat en els darrers moments de la defensa de la ciutat en una història amb la guerra, el setge, el coratge, l'amor i la derrota com a elements comuns. Un viatge que durà a l'Otger, als seus companys d'aventura i a tot el públic a conèixer una mica més qui som i quines són les raons del nostre present.

Amb:

Marc Balaguer, Ricard Farré, Aina Sànchez, Josep Minguell, Pep Cortés, Toni Vives i Paula Sunyer (Zitzània Teatre) i actors i actrius del Grup del Teatre Principal.

Autor: Víctor Alexandre Direcció: Pere Planella Adjunt de direcció: Roger Cònsul Música i lletres: Toni Xuclà i Joan Vilamala Producció: Grup del Teatre Principal, Zitzània Teatre i Comissió per a la Commemoració del Tricentenari 1714-2014 a Valls Amb el suport de: Xarxa de Cultura de Valls

bottom of page