top of page

LA PADRINA de gira.

La companyia La Padrina surt de gira amb el seu primer espectacle "Estripar la Terra" de Josep Maria Miró. (Autor de Gang Bang -2011-, El principi d’Arquimedes -2012-, Fum -2013- o Nerium Park -2013-)

Ens podreu veure a:

13 de març al Teatre Auditori Artium de Viladecans.

21 de març a la Sala Planeta de Girona.

18 d’abril al Teatre Principal de Valls

Sinopsi: Lluís i Raül han sobreviscut, en poc temps, a nombrosos canvis laborals i s’han quedat sols al capdavant de la casa de cultura del petit poble on han viscut tota la vida. La nova situació no és fàcil, tampoc el seu moment vital. L’arribada de Miquel, nouvingut al poble i que col·labora desinteressadament en aquest espai, posarà en evidència la fragilitat del seu vincle d’anys i també les mancances i problemes que han d’afrontar. Coincidint amb una celebració que agrupa a un nombrós grup de gent del poble a la casa de cultura, aquests tres personatges posaran de manifest els seus recels, misèries i traïcions mútues. Les seves pors personals i professionals posaran en perill les relacions d’amistats, tant les més recents com aquelles aparentment sòlides, i també el respecte als espais de privacitat.

Autor: Josep Maria Miró Direcció: Josep Maria Miró Ajudant de direcció: Maria Donoso Repartiment: Ricard Farré, David Marcé, Arnau Puig Escenografia: Enric Planas Il·luminació: David Bofarull So: Carles Cors Caracterització: Núria Llunell Vestuari: Albert Pascual Moviment: Roberto G. Alonso Producció executiva: Maria G. Rovelló

bottom of page