top of page

BLUF a la Sala Beckett.


Es diu Carles Nin Garcia, però la seva tendència a caure de cul a terra li va valer, des de ben petit, el sobrenom de Ninot. Quan avui arribi a casa i intenti explicar a l'Olga què li ha passat, ella li dirà que ja no l'estima. La Rut s'acaba de quedar sense feina i ha decidit aprofitar l'oportunitat per trobar el seu lloc al món. Ha conegut l'Albert, un músic a qui li agrada parlar de coses alegres i que encara pensa que la sort és dels valents. La Poni i la Conxa han passat una llarga temporada al cantó més fosc de la vida, però aquesta tarda han decidit que encara estan a temps d'intentar-ho. I així van passant els dies, sense que s’esdevinguin catàstrofes ni es compleixin les il·lusions. Mentrestant, Dave Hakenberg, un apicultor de Florida, ha entrat plorant en una comissaria per denunciar que els tres milions d'abelles de la seva granja han desaparegut sense deixar rastre.

Autor: Joan Yago (més informació) Direcció: Israel Solà Intèrprets:

Ninot, Andreu: Xavi Francés Sr. Serra, Marina: Aitor Galisteo Rocher Cristina, Olga, Poni: Júlia Truyol/Alba Florejachs Rut, Conxa: Esther López Miquel, Albert, Laia: Marc Rius/Ricard Farré

Escenografia i vestuari: Albert Pascual Disseny d’il·luminació: Elisenda Rodríguez Disseny de so: Josep Sànchez-Rico Caracterització: Lucho Soriano Construcció d’escenografia: La Calòrica i La Forja del Vallès Confecció de vestuari: Albert Pascual Fotografia: Alba Lajarín Vídeo: Estudi Carmel Producció executiva: La Calòrica Agraïments: Companyia Roberto G. Alonso, Montserrat Nogué, Chelo García, Teo Solà, Enric Gual, Família Omedes Pòrtulas, Família Sànchez Angelats, Albert Rubio, Jordi Llamas, Ona Pla, Pol Méndez, Irene Rodríguez i Pere Sànchez

bottom of page