top of page

L'AVAR de MOLIÈRE al TEATRE GOYA


L'AVAR de Molière. Un clàssic dels clàssics. A partir del 9 de febrer al Teatre Goya.

Molt feliç de compartir aquest viatge amb aquest "equipassu" i amb tots vosaltres!

En aquesta comèdia, Molière utilitza tots els ressorts de l’humor:el personatge còmic d’Harpagon (el còmic de la situació) i, per descomptat, la comicitat de les paraules i els gestos, heretats de la farsa i del ball que l’autor coneixia molt bé. A més de triomfar, l’amor i la joventut se’n riuen de l’autoritat que vol casar-los en contra dels seus desitjos.

AUTOR: Molière DIRECCIÓN: Josep Maria Mestres ADAPTACIÓN: Sergi Belbel ACTORES: Joan Pera Manu Fullola Júlia Barceló Ricard Farré Josep Minguell Elena Tarrats Alba Florejachs Manel Dueso Òscar Castellví Xavi Francés

bottom of page