MARS JOAN al Teatre Tantaranana


Arriba “Mars Joan” de Roc Esquis al Teatre Tantarantana.

Una comèdia de la Companyia Dara inspirada en un projecte real: Mars One. El Joan té un somni que sembla no ser tan llunyà: anar a Mart.

Agafaries un bitllet sense tornada direcció als teus somnis? Què faries si els plans de la teva parella l'allunyen de tu? Ets allà on volies ser? Entendries per què algú vol canviar de planeta? El Joan vol agafar el bitllet a Mart, encara que li costi passar per un reality show, i a ell i als del seu voltant els hi tocarà preguntar-s'ho tot.

Entrades i info: http://www.tantarantana.com/index.php/ca/programacio/adults/item/831-mars-joan#.WJJ7wLbhAdU

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Llega "Mars Joan" de Roc Esquius al Teatre Tantarantana.

Una comedia de la compañía Dara inspirada en un proyecto real: Mars One. Juan tiene un sueño que parece no ser tan lejano: ir a Marte.

Cogerías 1 billete sin retorno en dirección a tus sueños? ¿Qué harías si los planes de tu pareja lo alejan de ti? ¿Estás donde querías estar? Entenderías porqué que alguién quiere cambiar de planeta? Joan quiere coger un billete a Marte, aunque esto le cueste pasar por un reality show, y él y A del su Alrededor les tocará preguntárselo todo.

Entradas y info: http://www.tantarantana.com/index.php/es/programacion/adultos/item/832-mars-joan#.WJiX0LbhCqA

Últimes / Ultimas...