top of page

LES DONES SÀVIES tornen a El Maldà i continua la #GiraSàvia


Sàvies i Savis,

Després d'una gira de més de 35 bolos pel país, d'estrenar la versió castellana al Festival de teatro clásico de Almagro i d'omplir les tertúlies de la temporada passada, tornen "Les dones sàvies" de Molière a El Maldà.

Aquest clàssic de clàssics en una versió actualitzada i esbojarrada interpretada només per dos actors: Enric Cambray i Ricard Farré.

De dilluns a dijous a El Maldà.

De divendres a diumenge continua la #GiraSàvia arreu del país.

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull l’afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època.

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui dia.

www.elmalda.cat

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sabias y sabios,

Después de una gira de más de 35 bolos por todo el país, de estrenar la versión castellana en el Festival de teatro clásico de Almagro y de llenar las tertulias de la temporada pasada, vuelven "Las Mujeres Sabias" de Molière en El Maldà.

Un clásico de clásicos en esta versión actualizada y loca interpretada por solo dos actores: Enric Cambray y Ricard Farré.

De lunes a jueves en El Maldà

De viernes a domingo continua la #GiraSabia

www.elmalda.cat

bottom of page