top of page

LES DONES SÀVIES tornen a El Maldà i continua la #GiraSàvia


Sàvies i Savis,

Després d'una gira de més de 35 bolos pel país, d'estrenar la versió castellana al Festival de teatro clásico de Almagro i d'omplir les tertúlies de la temporada passada, tornen "Les dones sàvies" de Molière a El Maldà.

Aquest clàssic de clàssics en una versió actualitzada i esbojarrada interpretada només per dos actors: Enric Cambray i Ricard Farré.

De dilluns a dijous a El Maldà.

De divendres a diumenge continua la #GiraSàvia arreu del país.

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull l’afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època.

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui dia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sabias y sabios,

Después de una gira de más de 35 bolos por todo el país, de estrenar la versión castellana en el Festival de teatro clásico de Almagro y de llenar las tertulias de la temporada pasada, vuelven "Las Mujeres Sabias" de Molière en El Maldà.

Un clásico de clásicos en esta versión actualizada y loca interpretada por solo dos actores: Enric Cambray y Ricard Farré.

De lunes a jueves en El Maldà

De viernes a domingo continua la #GiraSabia

bottom of page